top of page
 KCT techniektrainingen
DSC_7054.jpg

Wekelijks genieten en groeien in je hockeyvaardigheden

 

Bij de KCT hockeyschool draait alles om de perfecte balans tussen plezier en vooruitgang! Onze techniektrainingen bieden de ideale gelegenheid om je hockeyvaardigheden te verbeteren terwijl je ook samen met je vrienden en vriendinnen plezier maakt. Door te trainen in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers, ontvang je persoonlijke aandacht en kun je je spel snel naar een hoger niveau tillen. Tijdens de KCT techniektrainingen leer je vaardigheden die direct toepasbaar zijn in je eigen team. Onze sessies staan garant voor een mix van leerzaamheid en uitdaging.

 

Je bent van harte welkom op zondagochtend op de velden van Hockeyclub Barendrecht voor onze verrukkelijke trainingen. De trainingen zijn toegankelijk voor spelers van alle verenigingen, in de leeftijd van 5 tot 12 jaar. De trainingen beginnen vanaf 10:30 uur, een perfecte begin van je zondag!

 

Ons team van enthousiaste trainers staat klaar om je te begeleiden op je hockeytraining . Met hun passie voor het spel en hun expertise zorgen ze ervoor dat elke trainingssessie niet alleen leerzaam, maar ook inspirerend en leuk is.

Kosten

Pakketten

  • 4 trainingen van 50 minuten: € 49,-

  • 8 trainingen van 50 minuten: € 95,-

  • 12 trainingen van 50 minuten: € 129,-

  • 24 trainingen van 50 minuten: € 249,-

KCT Small Groups

"Dit jaar lanceert KCT Hockeyschool een nieuwe trainingspilot. Maak kennis met Small Groups: trainingen die zich richten op techniek en basisvaardigheden die je direct kunt toepassen binnen jouw eigen team. Met veel balcontacten en persoonlijke aandacht in een kleine groep van maximaal 6 deelnemers, krijg jij de kans om je hockeyspel naar een hoger niveau te tillen.

 

Onze groepen gaan van start zodra we minimaal 4 aanmeldingen hebben. De trainingssessies worden gehouden om 8:30 uur en 9:30 uur, afhankelijk van het aantal groepen dat van start zal gaan.

 

De pilot begint in augustus en omvat 12 trainingen voor de winterperiode en 12 trainingen na de winter. We zullen het pilotjaar beginnen met maximaal 4 groepen.

 

Of je nu kiest voor een commitment van zes maanden of een volledig jaar, onze groepen zijn gericht op kinderen van 6-8/9 en 9-12 jaar, waar jongens en meisjes zij aan zij trainen zonder voorkeur voor bekenden.

 

Schrijf je in voor elk half seizoen en sluit je aan bij een van de maximaal 4 groepen die in augustus van start zullen gaan.

 

Kosten:

  • Inschrijving per 12 trainingen.

  • 12 trainingen: €220,-

  • 24 trainingen: €400,-

 

Wacht niet te lang met inschrijven, want vol is vol! Grijp deze kans om je hockeyspel te verbeteren en schrijf je snel in!"

DSC_7057.jpg
web2.png
bottom of page