Techniektrainingen
training kct 1.jpg

Wekelijks aandacht voor je technische hockeyvaardigheden: dat zijn de techniektrainingen van de KCT hockeyschool. De trainingen worden in kleine groepen gegeven van maximaal 12 spelers. Hierdoor is er veel aandacht voor jou. De groepen worden ingedeeld op niveau zodat jij er het maximale uit kunt halen. Tijdens de KCT techniektrainingen oefen je vooral vaardigheden waarmee je gelijk aan de slag kunt gaan binnen je eigen team. En bij de KCT hockeyschool weten we het zeker: van oefenen word je beter! Een training duurt 50 minuten. 

 

We bieden twee periodes per seizoen aan. De eerste periode bestaat uit 12 trainingen van september tot december. De tweede periode van 12 trainingen vindt plaats van maart tot juni. 

 

Kosten 

Het inschrijfgeld is eenmalig  € 22,50,- (Je krijgt 50% korting bij inschrijving voor 24 weken).

Hiermee sta je ingeschreven als lid van de KCT Hockeyschool en ontvang je het officiële KCT trainingsshirt. 

 

Kosten voor 12 weken level B  € 132,-

Kosten voor 12 weken level A  € 149-

Kosten voor 24 weken  level B € 259,-

Kosten voor 24 weken  level A € 288,-

Hockeyclinics
training kct 3.jpg

Wil je een keer extra trainen met je team of met je hockeyvrienden, boek dan een clinic bij de KCT hockeyschool. De clinics van de KCT hockeyschool zijn maatwerk en vooraf wordt er met het team besproken op welk onderdeel er getraind wordt. Is het die coole strafcorner variant, de sleep, of de gaafste looplijnen? De trainers van de KCT hockeyschool helpen je er graag mee verder.  Naast de clinics op afspraak organiseert de KCT hockeyschool regelmatig clinics op verschillende clubs. Houd ons in de gaten op Instagram en je mist niets! 

 

Naast de groepsclinic biedt de KCT hockeyschool ook de mogelijkheid om een individuele training te organiseren. Train bijvoorbeeld je sleeppush één op één met specialist Jorgen Kwinkelenberg! 

 

Iets voor jou en/of je team? Mail dan naar kwinkelenbergct@gmail.com

Hockeykampen
training kct 2.jpg

In de schoolvakanties organiseert de KCT hockeyschool op verschillende locaties leuke meerdaagse hockeykampen. Natuurlijk staat hockey centraal en leer je er veel.  Hockey voert de boventoon, maar het is natuurlijk ook vakantie. De KCT hockeyschool zorgt ervoor dat hockey, sport en spel met elkaar samengaan. 

 

De hockeykampen worden aangekondigd via onze website en Instagram