KCT techniektrainingen
DSC_7054.jpg

Wekelijks aandacht voor je technische hockeyvaardigheden: dat zijn de techniektrainingen van de KCT hockeyschool. De trainingen worden in kleine groepen, waardoor er veel ruimte is voor individuele aandacht en ontwikkeling. Tijdens de KCT techniektrainingen oefen je vooral vaardigheden waarmee je gelijk aan de slag kunt gaan binnen je eigen team. 

De trainingen worden gegeven op zondagochtend op de velden van Hockeyclub Barendrecht. De trainingen zijn toegankelijk voor spelers van alle verenigingen.  

 

Kosten 

Doe je voor het eerst mee? Het inschrijfgeld is eenmalig  € 10,00. Hiervoor krijg je het officiële KCT shirt! Spelers die afgelopen zomer met een KCT hockeykamp hebben meegedaan, betalen geen inschrijfgeld. 

  4  trainingen       50 min.   €   49,-

12  trainigingen    50 min.   € 129,-

24  trainingen       50 min.   € 249,-

KCT zaalhockey techniektraining in de kerstvakantie

Zaalhockey is leuk, snel, dynamisch en vergt goede hockeytechnische vaardigheden. In de zaal komt het aan op de techniek. KCT de mogelijkheid de zaalvaardigheden extra onder de knie te krijgen. In de blaashal van HC Barendrecht kun je in de kerstvakantie deelnemen aan een serie van 3 -techniektrainingen.  De KCT trainers staan klaar om jou nieuwe skills aan te leren en je te voorzien van tips en tricks. En dat wat je in de zaal leert, neem je na de winterstop ook weer mee het veld op! 

Locatie :      HC Barendrecht 

Datum  :      28 dec '21, 4 jan en 7 jan '22

Tijd       :       Vanaf 10.30 uur  (afhankelijk van het aantal deelnemers starten er ook groepen later)

Kosten  :      € 49.00 voor 3 trainingen van een uur. Meld je je voor 20 november                            aan,dan betaal je slechts € 45,00 

In de trainingen zit een opbouw, om deze reden is het niet mogelijk voor minder dan 3 trainingen in te schrijven. 

KCT hockeyclinics

Wil je een keer extra trainen met je team of andere hockeyvrienden, boek dan een clinic bij de KCT hockeyschool. De clinics van de KCT hockeyschool zijn maatwerk en vooraf wordt er besproken op welk onderdeel er getraind wordt. Is het die coole strafcorner variant, de sleep, of de gaafste looplijnen? De trainers van de KCT hockeyschool helpen je er graag mee verder. De duur van een clinic varieert van 50 minuten tot een dag. 

 

Naast de clinics op afspraak organiseert de KCT hockeyschool regelmatig clinics op verschillende clubs. Houd ons in de gaten op Instagram en je mist niets!  

Iets voor jou en/of je team? Mail dan naar kwinkelenbergct@gmail.com

DSC_7057.jpg
KCT privé trainingen
web2.png

Naast techniektrainingenen clinics biedt KCT Hockeyschool verzorgt KCT ook privé trainingen. De trainingen worden gegeven door Jorgen Kwinkelenberg, eigenaar KCT hockeyschool. Wat we tijdens de trainingen gaat doen, bepalen we samen. Waar wil jij aan werken?

 

Privétrainingen worden individueel  of in kleine groepen gegeven. 

Kosten: 

1 persoon            50 min.     € 49.-

2 personen          50 min.     € 39,-  p.p

v.a. 3 personen   50 min.      € 29,-  p.p

Mail voor meer informatie over de mogelijkheden naar kwinkelenbergct@gmail.com