top of page
 KCT techniektrainingen
DSC_7054.jpg

Wekelijks aandacht voor je technische hockeyvaardigheden; dat zijn de techniektrainingen van de KCT hockeyschool. De trainingen worden in kleine groepen, waardoor er veel ruimte is voor individuele aandacht en ontwikkeling. Tijdens de KCT techniektrainingen oefen je vooral vaardigheden waarmee je gelijk aan de slag kunt gaan binnen je eigen team. 

De trainingen worden gegeven op zondagochtend op de velden van Hockeyclub Barendrecht. De trainingen zijn toegankelijk voor spelers van alle verenigingen.  

 

Kosten 

Doe je voor het eerst mee? Het inschrijfgeld is eenmalig  € 12,50. Hiervoor krijg je het officiële KCT shirt! Spelers die afgelopen zomer met een KCT hockeykamp hebben meegedaan, betalen geen inschrijfgeld. 

  4  trainingen van 50 min.   €   49,-

  8  trainingen van 50 min    €   95,- 

12  trainingen van 50 min.   € 129,-

24  trainingen van 50 min.   € 249,-

KCT hockeyclinics

Wil je een keer extra trainen met je team of andere hockeyvrienden, boek dan een clinic bij de KCT hockeyschool. De clinics van de KCT hockeyschool zijn maatwerk en vooraf wordt er besproken op welk onderdeel er getraind wordt. Is het die coole strafcorner variant, de sleep, of de gaafste looplijnen? De trainers van de KCT hockeyschool helpen je er graag mee verder. De duur van een clinic varieert van 50 minuten tot een dag. 

 

Naast de clinics op afspraak organiseert de KCT hockeyschool regelmatig clinics op verschillende clubs. Houd ons in de gaten op Instagram en je mist niets!  

Iets voor jou en/of je team? Mail dan naar kwinkelenbergct@gmail.com

DSC_7057.jpg
KCT privé trainingen
web2.png

Naast techniektrainingenen clinics biedt KCT Hockeyschool verzorgt KCT ook privé trainingen. De trainingen worden gegeven door Jorgen Kwinkelenberg, eigenaar KCT hockeyschool. Wat we tijdens de trainingen gaat doen, bepalen we samen. Waar wil jij aan werken?

 

Privétrainingen worden individueel  of in kleine groepen gegeven. 

Kosten: 

1 persoon            50 min.     € 49.-

2 personen          50 min.     € 39,-  p.p

v.a. 3 personen   50 min.      € 29,-  p.p

Mail voor meer informatie over de mogelijkheden naar kwinkelenbergct@gmail.com

bottom of page