top of page
Schermafbeelding 2020-07-22 om 13.09.53.

 Inhoud KCT Hockeyschool trainingen  

 1. Groepen bestaan uit maximaal 12 personen. De eindverantwoordelijke trainer kan van dit aantal afwijken, om tot een betere verdeling van leeftijden en niveau te komen.

 2. Trainingen vinden plaats op een water- of semiwaterveld.

 

 

Voorwaarden 

 

Algemeen:

 1. Inschrijvingen voor de KCT Hockeytrainingen zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar

 

Veiligheid / aansprakelijkheid:

 1. Deelnemers zijn verplicht tijdens de training mond- en scheenbeschermers te dragen.

 2. Deelname aan de trainingen is op eigen risico. KCT Hockeyschool kan niet aansprakelijk worden gesteld voor blessures opgelopen tijdens een training.

 3. KCT Hockeyschool is niet aansprakelijk voor schade aan en verlies van eigendommen van deelnemers.

 

Gedragsregels:

 1. Deelnemers zijn verplicht tot naleving van alle redelijke aanwijzingen van KCT Hockeyschool. Tevens dienen deelnemers de gedragsregels te respecteren welke KCT Hockeyschool nageleefd/wenst te zien tijdens het verblijf op accommodaties. Deelnemers die hinder of overlast opleveren kunnen tot het hockeytraining worden uitgesloten. Alle daaruit voortvloeiende kosten en schade komen voor rekening van de deelnemer

 

Afwezigheid:

 1. Trainingen gaan altijd door tenzij deze schriftelijk door KCT Hockeyschool worden afgezegd.

 2. Gemiste dagen, als gevolg van afwezigheid,  kunnen niet worden ingehaald. Restitutie van geld is niet mogelijk.

  

Betaling:

 1. De betaling dient 14 dagen voor de start van eerste training voldaan te zijn.

 2. Annulering is kosteloos tot één maand voor aanvang van de eerste training. Tot twee weken voor  aanvang van de eerste training bedragen de annuleringskosten 50% van het inschrijfbedrag. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van de eerste training is het volledige inschrijfgeld verschuldigd.

 

Kleding

 1. Iedere deelnemer die zich voor de eerste keer inschrijft voor een KCT Hockeykamp krijgt een welkomstcadeau van KCT Hockeyschool in de vorm van een shirt. We streven ernaar om de kleding op voorraad te hebben, maar zijn hierin afhankelijk van onze leveranciers.

 2. Alle kinderen die de kleding hebben ontvangen worden geacht deze te dragen tijdens de trainingen (mits het weer het toelaat)

bottom of page